Utopia på Bokmässan!

Nu är bokmässan i stan och självklart är Utopia med på ett hörn!

Idag torsdag så kommer vi att ha ett samtal med konstnären Linda Spåman och hens samarbete med Utopia i projektet  ” Det nya Biblioteket”. Tillsammans ska vi försöka ta fram en ny sorts ljudbok som är tillgänglig för alla och nyskapande. Detta utifrån Lindas seriebok Brf Ensamheten. Samtalet är kl 17.00 i Frölunda Kulturhus monter E01:02

Imorgon fredag så kommer Iki att medverka i ett samtal som Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar.

Titeln på detta samtal är: Hur kan folkbildningen bidra till skapandet av en medborgarrättsrörelse?

I samtalet medverkar: Emily Gunnarsson från Grunden, Maria Johansson från DHR,  Jonas Franksson från STIL, Niklas Lundgren från Studieförbundet Vuxenskolan och Iki Gonzalez Magnusson från Utopia. Moederator Kjell Stjernholm. Samtalet sker i monter C 03:02, precis innanför entré nr 5, kl 11-12.

Hoppas att vi ses där!

//iki