Smida planer!

Vi gör ett nytt försök och bjuder in till lite kaffe med tillhörande gott medan vi smider planer för Utopias framtid!

Onsdag 16 mars kl.18.00

Vilken sorts verksamhet ska vi driva? Konstkurser, utbildningar eller politikerpåverkan? Vem vill göra det? Varifrån ska vi jobba? I vilken form? Är det dags att bygga ett palats?

Plats: KulturUngdoms lokaler. Gamlestadsfabriker (Gamlestadsvägen 2-4) Hus B15, vån 5. Hpl Gamlestadstorget.

O.s.a senast 14 mars (säg till om du inte vill eller kan äta vissa saker)

Kom bara kom!

En reaktion på ”Smida planer!

  1. Hej Utopia- jag skulle väldigt gärna komma men detta datum är i en vecka när jag har tagit semester. Hoppas jag snart blir inbjuden igen för jag vill verkligen, verkligen göra något roligt tillsammans med er i sommar/höst. DJ-workshop i friluftslägerform längre upp i Bohuslän i augusti som vi spånade om före jul tycker jag är en himla bra idé -och jag skulle gärna vilja fortsätta utveckla den tillsammans med er./IngridK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *