Vi förändrar samhället!

Vi är så glada och ärade! Vi är med på Rättviseförmedlingens lista över samhällsförbättrare!
Vi gillar Rättviseförmedlingen, de är verkligen också samhällsförbättrare:

Rättviseförmedlingen hjälper er som söker folk för intervjuer, paneler och annat, att berika era projekt med personer ifrån underrepresenterade grupper. Vi kan tipsa om dom ni inte själva hittar. På så vis vill vi samarbeta för att korrigera skevheter som bygger på gamla föreställningar om bland annat kön, ursprung och fysiska förutsättningar. Vem som får göra vad, och vilka som får synas. Rättviseförmedlingen vill därigenom verka för en rättvis representation i ett jämlikt samhälle. Vi tror på att hjälpas åt.

Illustration Rättviseförmedlare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *