Tycker du om att bada?

bilden visar en badplats.

Utopia kommer tillsammans med arkitektgruppen MYCKET undersöka vad som behövs för att kunna ta sig ett dopp vid Frihamnen nästa år när man har en funktionsvariation. MYCKET arbetar normkritiskt och queerfeministiskt i sitt arbete och därför jobbar de med att prata med människor innan de bygger, med så kallade referensgrupper. Läs mer om MYCKET här: http://www.mycket.org/

Uppdraget har arkitektgruppen MYCKET fått av Göteborgs Stad. Du kan läsa mer om bassängerna och vad som kommer hända till Göteborgs 400-års jubiluleum år 2021 i denna artikelskriven av Göteborgsposten: http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2301045-bada-mitt-i-stan-redan-2015

Om du vill vara med och hjälpa oss och samtidigt få betalt för att bada ? mejla oss på adressen: hanna@utopias.se

NÄR: Tors 20 mars kl 13.00 – 16.00. Vi badar först för att sedan prata om vad ni skulle behöva för att ha en härlig badupplevelse.

VAR: Dalheimers hus: Slottsskogsgatan 12, Majorna, Göteborg

TILLGÄNGLIGHET: Bassängen har 34-gradigt vatten, Bassängen är 16,5 meter lång. Det finns en bassänglift och en trappa med räcken på båda sidor, så du lätt kan komma i och ur bassängen. För mer frågor om bassängen ring: 031 -367 97 52