DUBBELOFFICE

bilden visar hanna på det nya kontoret. Hon vinkar till kameran. Bakom henne står ett vitt skrivbord en en flagga som det står crip is hip på

Vi på Utopia tycker om att röra på oss.  Därför jobbar Iki sedan en tid tillbaka från Stockholm och har sitt kontor på Färgfabriken (tryck här för att komma till länk). Hanna har flyttat Utopias huvudkontor till Majornas Scooterhalls övervåning där hon sitter tillsammans med Fredrik, som jobbar med att sälja obskyra vykort på Tradera och Ann som jobbar som arkitekt. På nedervåningen huserar runt 30 gamla veteranscootrar, mest lambrettas och Vespor. Här har även Daniel Goes sin lilla mekverkstad och internetshop där han säljer scooterdelar. Det är trevligt att det alltid är någon här i scooterhallen, antingen någon som mekar eller sitter och jobbar på kontoret. Dessutom har vi en kaffebar, ibland afterwork, indiebingokvällar och allmänt scooterhäng. Det är ju dessutom bra att kontoret ligger nära GIL där Utopia brukar ha styrelsemöten. För att veta mer eller besöka oss läs mer här: http://utopias.se/kontakt/