Onsdagskväll på museet.

Imorgon kväll hänger vi på Sjöfartsmuseet Akvariet och diskuterar evolution, natur och normer! Som vissa av er kanske vet var vi på museet i våras och hade en visning kring en sjöfarts-utställning. Det var så roligt att vi bestämde oss för att göra det igen, fast lite annorlunda. Denna gång ska vi nämligen utgå från akvariet och djuren!

Vi har funderat lite kring det här med evolutionen och tanken om att ”den starke överlever”. En annan sak vi tänkt på är det här med vad som anses vara ”naturligt” och varför vi bryr oss om det? Och sen var det där här med forskning kring kön och sexualitet. För att inte tala om det här med normer kring kroppar och funktion. Det är så många tankar som snurrar runt i våra hjärnor. Kom och lyssna på hur vi tänker och diskutera med oss!

Onsdag 7 december 18.30
Sjöfartsmuseet Akvariet (här finns information om hur du hittar). Vi möts i ingången till Akvariet, precis innanför entrén.
Det är gratis och du behöver inte anmäla dig innan. (Ps. Diskussionen kommer att ske på talad svenska. Tyvärr kunde inte de fantastiska teckenspråkstolkarna från Nordiska vara med denna gång.)

Del av Utopiaillustration med ansikten, ben, en övervakningskamera och en pappersfågel. Under illustrationen står det: EN ONSDAGSKVÄLL om makt, kön & funktion
Utopias onsdagskväll på Sjöfartsmuseet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *