Busy days

Det händer mycket nu. Maria sitter och skriver så fingrarna blöder, jämställdhetsdag på kontoret och förberedande inför Utopiadagen den 14 maj.

Förra veckan var det Leva & Fungera-mässa i Göteborg. Jag var där på torsdagen som var den sista dagen. Det var verkligen ett virrvarr av hjälpmedel, assistansbolag och föreläsningar. I början tyckte jag nästan det kändes lite för stort och labyrintaktigt men till slut lyckades jag hitta lite intressanta saker. Det bästa var nästan en kontakt som jag hittade i en monter för Kulturskolan i Göteborg. Vi berättade om våra projekt för varandra och kom fram till att vi hade ganska lika arbetssätt. Deras paroll är också Kultur för alla. De hade med sig lite specialinstrument som jag plinkade lite på och jag föreslog ett samarbete. Hoppas att det ger något! Förhoppningsvis kommer de vara med på Utopiadagen.

Förra onsdagen var jag ute på Slottsbergsgymnasiet på Lindholmen och pratade tillsammans med filmledaren Dorna om filmkursen och Utopia i stort. Det är roligt och spännande att sprida ordet om oss.

Imorgon så ska jag presentera Utopia på Kollektivt Forum på Kvinnofolkhögskolan på Första långgatan. Det blir nog en spännande dag med föreläsningar om bland annat aktivism och antirasism. Jag kommer prata under lunchen på lördag. Titta gärna förbi!

Annars önskar Utopia er en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *