Siffror och bokstäver

För tillfället sitter halva Utopia och sammanfattar året som gått i siffror och bokstäver. (Jag skriver alltså en rapport till Allmänna Arvsfonden som vi får våra pengar från.) Nästa vecka byter jag fokus från vad som hänt senaste tiden till vad som ska hända nästa år och i framtiden. Det är dags för en ny ansökan och en plan för det tredje och sista projektåret hos Arvsfonden. (Obs, inte sista året för Utopia – vi ska leva vidare såklart!)

Samtidigt planerar vi ett fantastiskt evenemang den 14 maj (mer info kommer snart, men skriv in Utopia hela dagen och kvällen i er kalender redan nu!) och kurserna rullar på som vanligt.

Papper, färgglada pennor, snygg miniräknare och en dator på ett bord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *