Ny praktikant

Här är jag

Hej hej!

Nu finns det en ny praktikant på kontoret. Sofia heter jag och jag har väl varit mer eller mindre involverad i Utopia sen dess födsel. Jag tror faktiskt att jag var en utav de första som Iki kläckte idén för. Självklart sa jag att jag tyckte att det var en fantastisk idé och att jag ville vara med.

Efter det har vi klurat fram och tillbaka på hur jag skulle vara med. Först sa vi att jag skulle vara ansvarig för Utopias café, men vi är ju inte riktigt där än, så jag har stått lite på standby ett tag. Men nu är jag här och jag är här för att stanna! Iallafall ett halvår. Sen får vi se..

Jag har själv varit med i Utopias musikkurser, en dj-kurs och en krokikurs. Allt har varit galet roligt och verkligen veckans höjdpunkter. Eftersom jag har varit så engagerad i musikdelen och är lite av en musiknörd så kommer jag nog jobba en del med det. Annars vet jag inte så mycket mer än. Jag började i måndags så jag är fortfarande ganska ny. Men jag är väldigt glad att vara här eftersom det är kultur (och framförallt musik) jag vill jobba med. Jag har tyckt att det har varit så tråkigt att allt skulle vara så uppdelat som det har varit förut med rullstolsdans och ”vanlig” dans till exempel. Utopia behövs verkligen och det är på tiden att någon rör om i grytan lite! Eller hur?

På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *