Framtiden är här snart!

Som du kanske vet får Utopia pengar från Allmänna Arvsfonden till sommaren 2012. Det kanske verkar långt fram men vi vet ju alla hur snabbt tiden går. Därför är det dags att ta ta tag i Utopias framtid redan nu. Vi bjuder därför in alla intresserade till ett möte där vi vill prata om vad vi vill göra i framtiden.

Vilken sorts verksamhet ska vi driva? Konstkurser, utbildningar eller politikerpåverkan? Vilka ska göra allt jobb? Det kanske är dags att stå på egna ben och bilda en egen förening? Varifrån ska det göras, är det kanske dags att bygga ett palats åt oss? Vi behöver dina tankar, önskemål och erfarenheter!

Välkommen att fika & planera med oss onsdagen den 9 februari klockan 16.00!
Gamlestadsfabriker (Gamlestadsvägen 2-4) Hus B15, våning 5. Hpl Gamlestadstorget.

Meddela (via mail till maria@kulturungdom.se) senast onsdagen den 2 februari om du kommer. Så vi kan planera fika. (Säg också om du inte kan eller vill äta vissa saker.)

Kom och var med – vi gör utopin till verklighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *