Bildbevisen.

Okej, som utlovat kommer här lite bilder från Battle of Wheels från Stockholm Pride.

Och för att ni verkligen ska få en uppfattning av Sara Habchis & María Paganinis fantastiska pokal får ni se en film på den:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=B3mB4LKI8mM]

Varför sluta där? Här får ni lite bilder från förra veckans Kulturkalas här i Göteborg. Då anordnade vi dels en stadsvandring (The Utopia Way) och en paneldiskussion (Kultur för alla?). (Rullstolsworkshopen blev tyvärr inställd pga regn!)

Den här veckan är vi tillbaka på kontoret på riktigt. Så det kommer inga arrangemangsbilder på ett tag. Däremot kanske vi lägger upp någon bild på när vi sitter och planerar med post-its i glada färger. För det är nämligen det vi ska göra denna vecka. (Hurra säger jag! Okejdå säger Iki.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *