Väntan är över!

Jag hade varit nervös hela dagen. Kollat mobilen var femte minut. Ringt till Stefan (vår fantastiske handläggare från Arvsfonden) för att se om mötet var över. Han hade nämligen lovat att smsa efteråt och tala om hur det hade gått. Receptionisten sa att han satt i sammanträde till halv fem. Min mobil hade börjat pipa på grund av dåligt batteri redan vid halv tre och jag var rädd att den skulle lägga av. Jag höll mobilen i handen hela tiden för att kunna kolla smset så snabbt som möjligt innan telefonen dog. När klockan var fem över halv fem hade jag fått fyra sms. Två från kollegor som undrade hur det gick, en från en vän som undrade när vi skulle ses senare på kvällen och ett från min mobiloperatör som tipsade om nån nyhet. Men inget från Stefan. Efter tio minuters nervöst stirrande på skärmen kom det äntligen ett sms. Jag skyndade mig att öppna det men det tog några sekunder innan jag förstod vad bokstäverna betydde. Nämligen: JIPPIE! HURRA VAD BRA! Utopia fick alla pengar vi sökte och det betyder att vi kan köra på som vi önskat nästa år!

Smset med beskedet (Grattis till nya 1,4 miljoner/stefan)

Det betyder att vi kommer att ha fler kurser, workshops och grupper igång. Teater, dans, musik och konst som tidigare, och nu även film! Under slutet av våren har vi utvärderat hur det har gått under det senaste året och funderat kring har vi kan göra det bättre och större. Nu har vi lite semesterveckor framför oss men i augusti drar vi igång med planeringen inför hösten på allvar. Hör av dig på mailen (utopia@kulturungdom.se, vi kollar lite ibland) om du har frågor eller vill vara med och göra något. Så fort vi vet tider, platser eller dagar kommer vi såklart lägga ut infon på hemsidan (www.kulturungdom.se/utopia) och bloggen (utopiabloggen.wordpress.com).

I augusti kommer vi dessutom att hänga lite på Stockholm Pride och Göteborgs Kulturkalas. Mer info kommer!

Tills dess vill jag (och Iki såklart) säga:
Ha en skön sommar maxad med äventyr och lagom mycket vila – så ni orkar vara med i höst!

2 reaktioner på ”Väntan är över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *