Vi söker röster till inspelningen av ljudboken Nattbarn!

 

bilden visar omslaget av Hanna Gustavssons seriebok Nattbarn. På bilden står karaktären Iggy med ryggen vänd bortåt där det står nattbarn på iggys jeansjacka. Ingå har en lila hovtröja på sig. Hon har rosa hår och en ganska stor näsa. I bakgrunden syns höghus i blåa nyanser och en rosa himmel och en rosa gata.
bilden visar omslaget av Hanna Gustavssons seriebok Nattbarn.

Utopia Makes och Hanna Gustavsson kommer i höst att tillsammans försöka återskapa seriealbumet Nattbarn
som en ljudbok. Till detta söker nu vi röster som kan gestalta alla rollerna i serieboken. Allt ifrån huvudroller till biroller. Alla röster är välkomna att skicka in sitt bidrag!

För att delta så ska en läsa in en av rollerna och spela in det på sin dator, mobil eller något annat och skicka det till oss på adressen nattbarn@utopias.se
I detta mailet ska en även skriva med lite information om sig själv och när det tidsmässigt skulle funka att spela in.
Inspelningen kommer att ske i augusti iStockholm.
(Om en inte har möjlighet att spela in detta själv så kan en höra av sig till oss så försöker vi lösa detta. Kontaktinfo finns längst ner i denna text.)

MANUS- SCENER ATT LÄSA IN. ( Tryck på länken för att komma till scenerna. Det är en pdf som en får ladda ner.) Scener ur manuset till Nattbarn.

På länken ovan hittar ni de scener som ni kan välja att läsa ifrån. Välj en karaktär och spela själv eller be någon läsa mot dig. Spela in detta och skicka det till oss på adressen nattbarn@utopias.se   Om det är stora filer så kan en skicka dem ifrån denna sidan: sprend.com (Tryck på länken för att komma till sidan.)

När vi har fått in olika röster så kommer vi tillsammans att ha en casting där vi tillsammans med författare, manusförfattare och regissör väljer ut de rösterna som vi tror funkar bäst. Därefter kontaktar vi er om ni har valts ut som en av de rösterna.

Om en har frågor kan en maila hit:
info@utopias.se

Mvh Utopia Makes, Hanna och c:o!