Dj-kurs fortsättning.

Bilden föreställer en svart skoltavla där någon ritat ett hjärta med en regnbåge över samt skrivit Utopia.
Utopiakärlek på svarta tavlan

Den 4 december var det dags för Utopias fortsättningskurs i Djing. Vi samlades på Fängelset i Härlanda och inledde dagen med besök av Göteborgs-dj:n Klara Grape! Hon berättade om hur hon blev en etablerad Dj i Göteborg som idag har ca 90 spelningar per år och jobbar med event för klädföretaget Monki. Det som var mest uppskattat var nog att kunna ställa frågor till Klara om hur man går till väga när man vill börja spela på klubbar och fester.

Vi fortsatte sedan dagen med  att förbereda vår mix på ca 3 låtar som vi skulle spela in. Varje deltagare fick denna gång en timme vid spelarna för att förbereda. Samtidigt tittade vi på inspirationsklipp på datorn och fikade. Det blev tre sjukt bra mixtapes vid dagens slut! Vi ser framemot vårterminen och nya grund- och fortsättningskurser för alla blivande DJs!

En person med hörlurar står lutad över ett bord med en dator, sladdar och en platt låda med knappar och reglage.
Mixtape-inspelning pågår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *