Boksläpp i Stockholm!

Äntligen har boken som FullDelaktighet.nu samanställt haft releasefest!

Detta är en bok som bloggen FullDelaktighet.nu har gjort. Bloggen startades inför Riksdagsvalet 2010 och har nu gett ut en bok med 69 av dessa blogginlägg. Jag har skrivit ett inlägg som är med på sidan 163.

Karin och Bianca håller upp boken fulldelaktighet.nu
Karin och Bianca håller upp boken fulldelaktighet.nu

Boksläppet hölls på Scandic Malmen i Stockholm och var väldigt trevligt. Känslan alla är här infann sig några gånger och det knöts kontakter och uppdaterades om vad som händer runt omkring i Sverige.

Erik Ljungber pratade och presenterade boken och författarna som är med. Det var bubbel och snacka och mingel. En väldigt trevlig kväll!

Erik pratar i en mikrofon på festen.

Jag passade även på när jag väl var i Stockholm att hälsa på min vän Hanna på Konstfack. Jag älskar konstfacks lokaler för de är så stora och det finns inga trösklar. Hade varit ett perfekt Utopia hus!

Dock blev jag väldigt besviken när Hanna visade mig vad som hade byggts utanför. Där i ett litet trähus hade några elever byggt en sk. handikappstoalett. Allting var väldigt konstigt och väldigt otillgängligt och jag förstod inte själva projektet. Bra att man har tanken på tillgänglighet men väldigt tråkigt om tanken är superdålig.

Hanna visar upp handikappstoaletten utanför Konstfack.

Förutom att det var bildligt fult så var det inte alls tillgängligt. Handfatet hade de fått ta bort för man kom inte in med rulle. Plus att de hade gjort hål i väggen så man kunde både titta ut men såklart även in. KONSTIGT!

En bild på toaletten inne i trähuset utanför Konstfack.
En bild på toaletten inne i trähuset utanför Konstfack.

Stockholm slutar aldrig att förvåna. På gott och ont!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *