Utopia hälsar på.

Den här veckan är vi ute på en liten informationsturné till skolor och lite andra ställen. Nyss var jag och Jenny, den ena ledaren för vår musikalworkshop, på Idrottsprogrammet på Slottsbergsgymnasiet och berättade lite om höstens kurser. (Skolan har bytt namn och heter typ Göteborgs Gymnasiesärskolor eller något sådant nu, men det är ett tråkigt och långt ord så folk verkar kalla det Slottsberg ändå!) De flesta i klassen var mest intresserade av fotboll men vi tror nog att någon blev lite sugen på en DJ-karriär också. Variation är ju alltid kul!

Eftersom vi vill att alla de vi hälsar på i veckan också ska få chansen att anmäla sig till våra kurser så har vi flyttat på sista anmälningsdatumet för krokikursen, skapa teater och praktiskt filmskapande till på söndag, den 18 september. Så fortsätt anmäl er! (På anmälningssidan!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *