Utopia är igång!

Nu är hemsidan alive and kicking som en säger. Framöver kommer det här på bloggen komma presentationer från oss som jobbar i Utopia men också tips, trix och tankar.

I Utopias smids det hemliga planer om framtida projekt. Projekt Funktek är på sitt sista år och nu planeras det för fullt inför Almedalsveckan men också på hur projektets manualer ska se ut.  Dessutom så tar vi nu fram underlag för syntolkade guidade visningar som ska finnas på Göteborgs stadsmuseums nya app. Vi jobbar också med det sista gällande tillgängligheten av formgivningen av den nya utställningen om medeltiden som ska öppna i början av 2017 och mycket mer. Du kan läsa mer på funkteks blogg på : http://www.funktek.se/blogg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *