Annorlunda shoppingrunda

Tisdag 13 augusti bjuder Unga Synskadade in dig på en annorlunda shoppingtur. Kl kl 13:30 samt 14:30 avgår bussar från Härnösands busstation där man med ögonbindel eller fingerad optik som gör att du får en mycket sämre syn får pröva att ta ut pengar ur en bankomat, ta sig runt i stan och shoppa. Kanske upptäcker du att det inte alltid är så lätt att ta sig runt i stan utan att se och förhoppningsvis kommer du få en aha-upplevelse om hur viktigt det är att jobba med att öka tillgängligheten i dagens samhälle.

Hela upplevelsen är såklart gratis och för att få plats kan man mejla ronja.helt@ungasynskadade.se

Missa inte!

Mer info om eventet kan du läsa här: http://www.ungasynskadade.se/news/pressmeddelande-unga-synskadade-har-medlemsforum-och-bjuder-till-shoppingtur