Praktikanten checkar in

-Hej-

Jag är från och med idag Utopias nya praktikant. Jag går min andra termin på Kulturverkstan – en yrkeshögskoleutbildning i internationell kulturprojektledning i Lagerhuset här i Göteborg. Under fem veckor ska jag testa metoder och verktyg som jag lärt mig under utbildningen och framförallt försöka lära mig Utopias tänk. Jag ska vara en kunskapssvamp. Like a mushroom. Jag är en svamp —

Här kommer jag att trivas (vågar inte skriva annat: Iki & Hanna sitter mitt emot mig as I write – nä men på riktigt, det här kommer bli bra!). Har dessutom stiftat bekantskap med den franska bulldogen Roy som hänger här på kontoret ibland. En charmant kille. Jag tänker att hans äggmökar är ett tecken på tillit. Vi kan nog bli vänner.

Och för att framstå som otroligt insatt och kompetent (!) vill jag naturligtvis ge ett kulturtips för veckan; Danskompaniet Spinn – 3:e våningen, Sockerbruket. Onsdag, torsdag och fredag kl 19.00. Ta chansen!

Ok. Hejdå osv. Vi hörs snart, håll utkik.

—————
ANDREAS (aka Praktikanten)