TIPS FÖR VECKAN

Igår var Utopia på världskulturmuseet och hade ett seminarium för personalen. Det var en spännande dag där många intressanta frågeställningar kom upp.

Sedan lite tips!

DEBATT – Idag kl 18.00 kan du besöka älvrummet i Göteborg för att diskutera tillgänglighet i stan med bland annat stadsarkitekten Björn Siesjö. Det kommer nog bli en livad diskussion för den här viktiga fråga. Mer info om detta kan du läsa här: http://www.alvstranden.com/alvrummet/ (sidan öppnas i nytt fönster)

ARTIKEL – Dessutom tipsar vi om att I dagens Gp (10 oktober i papperstidningen) skriver kulturchefen om Göteborgs Stads kulturstrategi där Utopia varit med och gett synpunkter och feedback. Det är viktigt att lämna svar på sådana här uppdrag, särskilt eftersom Utopia jobbar för att kulturen skall vara för alla. Många stadsdelsnämnder i Göteborg verkar inte orkat läsa igenom de 11 sidor långa remissen och kopierat varandras svar. Tråkigt tycker vi att de inte har lust att vara mer engagerade. Läs artikeln i tidningen tycker vi!

FESTIVAL – Det sista tipset är att Utopias ena projektledare Hanna kommer spela  lördag den 13 oktober på Dalheimsfestivalen, (Dalheimers hus i Majorna)Göteborg med sitt band Hanna & Hank. Under kvällen spelar också Nationalteatern och jazzbandet Right To Suffer. Här finns mer information om eventet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *