Iki i Örebro.

En bild på ett hus med texten: Centrum för Hjälpmedel.

I måndags så var jag och höll ett föredrag på Centrum för hjälpmedel i Örebro. Upplägget var att prata om Utopia och vårt arbete men samtidigt dra paralleller till normer i samhället. Jag pratade om bemötande och attityder och hur dessa speglas av våra fördomar. Väldigt mycket av vårt material går ju att använda på de flesta normerna. Föredraget var i en timme och det gick superbra. Såhär skrev deras projektledare senare på kvällen på facebook:

En bild på en statusuppdatering på facebook där det står: Jag vill härmed delge världen om att Iki Gonzalez Magnusson är en helt fenomenal föreläsare som idag tog ett 70-tal landstingsgubbar och landstingsdamer i Örebro med storm. Alla som håller på med feministiska/queera/antirasistiska/funkis projekt av något slag borde hitta minst ett tillfälle till att anlita henne.

Det är alltid väldigt kul att få beröm och speciellt om man får det på ett stort socialt medie så att fler kan se det och kanske höra av sig om en föreläsning!

Jag är också nöjd för att jag hade lyckats göra en PowerPoint utan hjälp.

En bild på Utopias powerpoint presentation.

Det är Maria och Hanna som har stått för detta innan. Det var spännande att få resa över dagen för att hålla en föreläsning, jag kände mig som ” mitt i karriären Iki”.

Tack Örebro och Hanna Wildow för en fin dag!

//Iki

 

2 reaktioner på ”Iki i Örebro.

  1. Å, Ikis vägnar känner jag en stor stolthet över henne. Det är hon verkligen värd, så som hon har fått kämpa.
    Ikis mammma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *