Utopia <3 samarbeten!

Igårkväll var jag och Rakel (som faktiskt också jobbar med oss på Utopia nu) på Bio Aftonstjärnan. Här visades filmen ”Vi andas samma luft” som är en produktion inom jämställdhetsprojektet med samma namn hos föreningen Grunden. Utopia och Grunden gillar varandra sen länge och efter denna kvällen gillar vi varandra ännu mer.
Utöver filmen fanns en fantastisk utställning som gick rakt in i hjärtat med fotografier tagna av Mario Prhat som annars fotograferar för tidningen Faktum. Som om inte det var nog fick vi mingla, äta gott och dricka. Tack Grunden!
En bild där en kvinna och en man badar i ett badkar. Kvinnan spelar saxofon och mannen spelar bastuba. Nedanför badkaret ligger ett par hägklackade svarta kvinnorskor. Titeln till bilden är "Vi är olika, jag har bröst men det är hans skor".
Vi är olika, jag har bröst men det är hans skor
En bild i hemmamiljö i ett kök. En kvinna dansar och har afrikanskt inspirerade kläder på sig samtidigt som hennes partner dammsuger i shorts och linne. Titeln är "Hur ser din hemmadag ut?"
Hur ser din hemmadag ut?
En bild som är tagen uppifrån ner mot en swimmingpool. I förgrunden på trampolinen står en rullstol och nere i vattnet ligger en person och simmar på rygg. Titeln på bilden är "Fråga mig först! Jag är inte maktlös."
Fråga mig först! Jag är inte maktlös.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *