Utbildning och möten!

I måndags var Utopia på stadsteatern här i Göteborg och höll i vår föreläsning Funktion, fördomar och folkvett.

En bild på vår PowerPoint ifrån utbildningen Funktion, fördomar och folkvett.
En bild på vår PowerPoint ifrån utbildningen Funktion, fördomar och folkvett.Detta är ett samarbete med Kulturkraft Väst.

Jag, Maria, Anna och Sofia körde heldag med en blandad grupp. Det var folk ifrån filmbranschen men även restaurang och barpersonal ifrån Stadsteatern.

Det gick väldigt bra och vi fick bra respons. Jag gillar verkligen dessa heldagar och hoppas det blir ett koncept vi kan köra lite överallt framöver.

I veckan har jag även haft ett toppenmöte med Sofia från Nordiskas teckentolksutbilning. Alltid kul att ha peppiga bra möten! Vi kommer att samarbeta kring Kulturnatta-invigningen som är den 14 oktober kl 19.00 utanför Stora Teatern här i Göteborg. Jag har fått jobbet som projektledare för detta och självklart kommer jag att bomba scenen med tekentolkar! Det blir helt klart nytänk. Mer kan jag inte säga just nu. Kom dit.

Nu är det fredag och jag ser redan fram emot FullDelaktighets Bokrelease på måndag kväll! Där kommer jag att vara och jag kommer såklart att rapportera!

Trevlig Helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *