Huvudsta’n över da’n.

Nu har jag gjort Stockholm Pride för i år. Jag var upp över dagen igår och deltog i vårt egna panelsamtal Crip is hip samt satt i publiken när Iki var med i samtalet Man måste ju ha någon under sig så man inte känner sig helt värdelös. Lite mer detaljer om samtalen kommer senare i veckan, men jag kan tala om att det var en hel del frustration och ilska som kom upp under båda samtalen.

Jag är lite ledsen att jag inte kunde vara kvar längre och på på lite andra intressanta grejer under veckan. Som till exempel när Utopia (alltså Iki) är med i samtalet om intersektionalitet idag eller DHR & Förbundet Unga Rörelsehindrades seminarier under parollen ”Samma fördomar – Samma kamp”. Och en massa mer. Men det får Iki och alla andra som är kvar i Stockholm göra istället. Själv ska jag börja samla lite information om höstens kurser – om två veckor kommer det upp här på hemsidan och diverse andra platser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *