Utopia Helsinki på besök!

Nu är vi tillbaka från semestern! En av de första sakerna vi gjorde var att träffa Atlas från Utopia Helsinki för att höra lite hur de jobbar. Utopia i Helsingfors har funnits i ca ett halvår nu och de har hittills haft två stycken klubbkvällar och ska starta kurser i höst. Inspirationen till att starta projektet var faktiskt vi! Hurra och wow! Det känns helt fantastiskt!

Det var grymt roligt att få veta lite mer om vårt syskonprojekt i Finland och nu är vi peppade på att åka dit och hälsa på i höst när allt dragit igång! Läs mer om dem på deras hemsida www.utopiahelsinki.wordpress.com eller deras grupp på Facebook. (Om du inte kan finska kan du testa att översätta med hjälp av Google Translate.)

Utopia Helsinki flyer. Person i rullstol med keps, solglasögon och mikrofon samt texten "UTOPIA. Esteetöntä, kulttuuria, kaikkille, kaikkien kanssa, kaikilta."

”Utopia – hinderlös kultur, till alla, med alla, från alla.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *