Praktikanten här igen

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Jag har inte varit på kontoret på ett tag pga sjukdom men jag har ändå lite att berätta. Förra onsdagen intog vi ju Sjöfartsmuséet med en visning à la Utopia, mingel och DJ Sof (det är jag det). Det var väldigt trevligt och schyst stämning!

Nu tänkte jag göra en sån där löjlig grej som alla kändisbloggare gör. Nämligen: Utopia sumpar och pumpar!

Okej, först kommer det vi vill sumpa. I helgen skulle alla Utopias fantastiska ledare träffas för att ha möte och sen hänga lite. Tanken var att de skulle gå på bio på kvällen men se det gick inte. SF har nämligen en liten fiffig regel att man bara får gå en permobil åt gången på den salongen vi skulle sitta i. Bergakungen är ändå en relativt nybyggd biograf och man tycker ju att de kunde ha tänkt på att två personer i den här stan kanske kunde få för sig att se samma film samma kväll trots att de sitter i permobil! När det handlar om så nya byggnader kan man inte skylla på brandsäkerhet, det skulle de haft med i beräkningarna när de byggde huset. Så vi struntade helt enkelt i bion.

Men, det finns ju som tur är något vi vill pumpa också. Som ni kanske har märkt så håller de på att bygga om hela Kungsgatan. Idag såg jag till min glädje att den nya gatan de lägger nu är anpassad efter nästan varje ingång på gatan så att det bara är att köra rätt in! No ramps needed! Den här utvecklingen gillar vi, även fast den sker på tok försent.

Tack och hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *