Tack för i lördags!

Steget spelar på Utopias kalas. I bakgrunden syns Utopias paroll "Funktion är ljug".

Nu börjar vi återhämta oss så smått efter lördagens heldag. Vi testade instrument, klippte film, fikade, målade jättestora vikgubbar och lekte teatersportslekar under dagen. På kvällen skrattade vi åt Angry Laws fantastiska attityd och grät på grund av Stegets fina musik. För att bara nämna lite av det vi gjorde. Hela dagen teckenspråkstolkades av elever från Nordiska Folkhögskolans Teckenspråkstolk-linje, supertack till er!

Tack också till alla er som kom och minglade med oss, deltog i workshops och åt av maten! Och supertack till alla som jobbade som värdar, ledare och tekniker. Ett näst sista tack också till alla som samarbetat med oss! Och det sista tacket går till oss alla – tack för att vi gjorde en fantastisk fin dag och kväll med grym stämning och fantastiska människor! Det gör vi igen nästa år!

Ps. Om ni inte vill vänta ett år så kan ni komma till Sjöfartsmuseet på onsdag 18 maj kl 18.00, då visar vi lite bilder, spelar musik, minglar samt visar en av museets utställningar ”The Utopia Way”. Läs mer på Sjöfartsmuseets kalendarium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *