K-kalasdags!

På lördag ställer KulturUngdom till med kalas på Stora Teatern i Göteborg. Det kommer bli en fantastisk dag med massa olika uppvisningar och en himla massa unga kulturutövare från hela Västra Götalandsregionen.

Klockan 13.00 öppnar dörrarna till Storan och en dag fylld av det mesta av det bästa som regionens unga kultur har att erbjuda. – Vi bjudit in unga från hela Västra Götaland som finns i våra nätverk. Det blir en otrolig blandning av uppträdanden, mingel, film och diskussioner. Kvällen avslutas med Musik Direkt som har sin regionfinal, berättar Sanna Eskilsson, verksamhetsledare på KulturUngdom.

Självklart är vi där och minglar också. Kom och häng med oss!

KulturUngdom presenterar flyer för 7maj

Mer info här: KulturUngdom presenterar

Eventet på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *