Tack för senast!

TACK för förra tisdagen! Shit vilken stämning det var! Tänk att det är sådär vi ska ha det varje kväll i framtiden. Eller ja, några kvällar kanske vi har kurser och workshops också, men kanske ett galej en gång i veckan iallfall? Konstgruppen visade upp sitt smarta konstprojekt med statyer de hade ändrat funktion på, vår alldeles egen musikgrupp Stackars Crew körde en cover och en nyskriven, egen låt, teatergruppen visade en övning där deltagarna tränade på att visa känslor i olika grader, dj:sen skapade stämning när vi minglade och vår egen dansgrupp Downs housade loss framför scenen. Alla gästartister var grymma, Brewhousefolket var superbra att samarbeta med och vår massmålning hänger nu här på kontoret och är skitsnygg!

Massmålning från galejet

TACK TACK TACK! Som vi sa från scenen i slutet – hör av er om ni har idéer eller vill göra nåt inom Utopia! Utopia är allas! (Fler bilder kommer senare i vår!)

Just nu pusslas det här på jobbet. Inte riktiga pussel. mynt på högOch inte heller det där livspusslet som vissa pratar om ibland. Nej, det handlar dels om att lägga ett pussel med kvitton, fakturor, löneutbetalningar med mera och få det att passa ihop så att bilden blir som den på förpackningen. Förpackningen i detta fall är budgeten som vi skickade med ansökan. Sen ska pusslet redovisas i ett tjusigt exceldokument för våra bidragsgivare Allmänna Arvsfonden. Jag tycker ju faktiskt sånt här pusslande är ganska kul, förutom när man sitter där och letar efter en bit som inte tycks finnas nånstans. Men det gör den ju, och när man väl hittar den flyter det på finfint.

Men det är inte det enda pusslandet. Vi funderar dessutom kring vilka bitar som ska få bilda nästa projektår. Vad tycker ni vi ska göra nästa år? Vad vill du göra inom Utopia? Maila eller kommentera gärna här nedan så skapar vi Utopia ihop!

En reaktion på ”Tack för senast!

 1. hej-
  Jag är jätteimponerad av era olika projekt. Och nu efterlyser jag kontakt med er! har försökt komma i kontakt med Utopia några månader men det har varit väldigt besvärligt. När jag hade telefonen på hade Iki den av och tvärtom.

  Jag är helt okänd för er och kanske man kan tro att jag är en ganska ointressant och konventionell kommuntant (jobbar på Uddevalla kommuns utvecklingsavdelning)som inte har nåt att tillföra till dom spännade grejer ni håller på med. Men man ska inte underskatta tantkraften. Jag tror vi kunde göra nåt ihop, kanske till nästa sensommar eller höst? Jag är projektledare för EU-projektet ”Tillgängligt friluftsliv” med kommuner i norra Bohuslän och invid Oslofjorden på norska sidan. Detta projekt skall officiellt tillgängliggöra friluftsområden och vandringsleder för personer med ”funktionsnedsättningar”. Inofficiellt kan man nog definiera friluftsliv lite hursomhelst, bara man är utomhus och utför nån slags rörelse.

  I somras gjorde jag och dottern en rolig konstvecka på min gård utanför Uddevalla. se http://bohuslaningen.se/kulturnoje/1.922563-skogens-vasen-i-centrum-for-konstnarsmote?articleRenderMode=default

  Då insåg jag på allvar vilken enorm energi det blir i saker när man samlar unga kreativa människor på en och samma plats under lite längre tid. Eller, nja, det visste jag väl förut, men dottern hade alla dom bra kontakterna- och det har ju inte jag. Men det går väl att ändra på. Hoppas ni skulle vilja vara med tillsammans med mej, helst ute i skogen eller vid sjön nånstans (inom mitt projektområde, tyvärr är inte Göteborg med…). Inga andra förutsättningar finns än att det ska vara lagligt (något så när) och inkludera människor som oftast inte får vara med av olika anledningar. Projektet har en liten men inte obetydlig budget.

  Jag har fått tipset om er från Anna och Emelie och dom hade en massa bra saker att säga om er så jag fortsätter envist att försöka nå er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *