Ny blogg – dubbelt så bra!

Utopia har en ny blogg! Som du märker. Denna blogg skrivs av oss båda, Iki & Maria, dels för att allt ansvar inte ska ligga på en av oss men också för att det ju blir dubbelt så bra med två som skriver. Två som kan reagera på saker i tidningen, på Youtube, på klubben, i radio, på spårvagnen etc. Två som kan sprida vidare tips och trix som andra berättar för oss. Två som kan berätta vad som händer i projektet Utopia och två hjärnor som kan tänka massa nya, kreativa & smarta tankar.

För er som läst Ikis gamla blogg kommer det alltså vara ganska likt den, fast dubbelt så bra (no offense Iki)! Jag och Iki har jobbat ihop i lite mer än ett och ett halvt år nu så det är väl dags att även jag börjar blogga. Det ska erkännas att jag är aningens nervös inför det här lite mer personliga skrivandet. Hittills har mina meningar mest synts till i olika ansökningar och rapporter där de funkar ganska bra och skaffar oss pengar till att jobba med Utopia. Men här vet jag inte alls hur mina ihopsättningar av bokstäver kommer att fungera. Förhoppningsvis går det bra med Iki som bloggmentor! (Nu väntar jag bara på att Iki ska börja skriva redovisningar och projektbeskrivningar, jag kan vara byråkratspråkmentor!)

Den här veckan innebär en viktig deadline för Utopia  –>>
Onsdagen den 10:e februari. Då ska vi ha fått ihop tillräckligt med intresseanmälningar för att kunna sätta ihop ett nytt Utopiaband som börjar spela ihop den 17:e.
Spelar du ett instrument och vill vara med?
Maila mig på maria@kulturungdom.se NU!

Tack för den här gången!

Ps. Mitt första blogginlägg är klart! Hurra! Kommentera gärna här nedanför och låt mig veta hur mina bokstäver funkar! Eller säg nåt annat, om Utopia eller världen.

4 reaktioner på ”Ny blogg – dubbelt så bra!

 1. Det blir säkert lika bra som studiebesöket hos Er!
  Tack så mycket för senast :-)!
  Hälsningar
  Catarina och gänget
  från
  Karlstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *