Utopia i Borås

logga_primacura_media

Idag åkte Hanna från Utopia tillsammans med Grunden media och hälsade på Primacura i Borås. Primacura är den daglig verksamhet och mediecenter där de sänder radio, gör musik, målar, filmar och mycket mer. Dessutom gör de sina egna typsnitt som man kan ladda ner gratis!

På denna länk kan ni ladda ner typsnitt och läsa mer om Primacura, tryck här!

Anledningen till att vi åkte och hälsade på Primacura var för att ha ett möte angående Göteborgs Kulturkalas då Gil, Utopia, Grunden Media och Primacura skall ha ett event vid Stora Teatern, och jag lovar er att det kommer bli helt grymt!

Här nedan är lite bilder från vårt besök, tyvärr så gömde sig alla då jag tog kort så det är inte så många människor med på bilderna.

studio2
Här ser ni scenen och matsalen.
studio
Här spelar premacura in musik och sänder radio
bild
Grabbarna från Grunden Media inspekterar studion.