Tre snabba frågor till Kitty Jutbring!

Kitty2

Bästa Kitty Jutbring som vi har sett överallt i media de senaste åren har blivit medlem i Utopia och svarar här på tre snabba frågor!

Vad är kultur för dig?

Världens svåraste fråga för jag antar att jag inte ska svara ”film, musik, dans, konst…” Kultur är det som inspirerar och får en att tänka till och omvärdera i bästa fall…

Finns det något som du saknar inom kulturen eller som du skulle vilja se mer av?

Jag tror det finns fullt av bra kultur nästan överallt, det råder verkligen ingen brist på kreativa människor. Det är media som ska börja bevaka annat än melodifestivalen, tror det är där skon klämmer. Vad jag vill se mer av? När jag var i Berlin blev jag så himla glad av alla skitsnygga väggmålningar överallt i stan, det saknar jag här i Sverige.

Utopia jobbar ju för att försöka göra kulturen till för alla. Tror du att detta är en ”utopi” eller tror du att vi kommar att kunna komma dit någon gång?

Dom allra allra flesta är väl intresserade av nån form av kultur, så det är nog ingen utopi. Men vissa delar av kulturen kan definitivt behöva dammas av lite, då går det nog fortare till målet.

prickarbla

Om du vill bli medlem och köpa en keps så tryck på bilden på Kitty så kommer du direkt till medlems formuläret eller keps beställningen.

Om du vill läsa mer av Kitty så följ denna länk till hens blogg: http://blogg.mama.nu/kittyjutbring/