Tre snabba frågor till Matilda i bandet Steget!

Vi ställde lite frågor till Matilda Sjöberg som sjunger i det fantastiska bandet Steget!

Matilda Sjöberg i en HEN-keps ifrån Utopia

Hej Matilda !

Vad kul att just du har en Utopia keps och framförallt att du vill svara på lite frågor!

Vad är kultur för dig?

För mig är kultur ett uttryck för kreativitet utan gränser.

Finns det något som du saknar inom kulturen eller som du skulle vilja se mer av?

Ja herregud, det finns hur mycket som helst som jag skulle vilja se mer av. Framför allt skulle jag vilja att kulturen som ”inte vill tjäna pengar” skulle få mycket större plats. Det är ju uppenbart att landskapet för fri kultur bara blir mindre å mindre i dessa tider. Den kultur som får vara kvar e den som anses vara en del av ”upplevelseindustrin” och den ska alltid vara vinst drivande. För mig är kultur fan det motsatta. Att pengar inte ska behöva spela någon roll. För då tror jag att den sanna kreativiteten i kulturen dör.

Utopia jobbar ju för att försöka göra kulturen till för alla. Tror du att detta är en ”utopi” eller tror du att vi kommer att kunna komma dit någon gång?

Jag hoppas av hela mitt hjärta att kulturen snarast blir tillgänglig för alla. Jag tycker dock att samhället blir hårdare å hårdare, men samtidigt känns det som många blir mer medvetna.

Så jag tror faktiskt att Utopia kommer lyckas!

PÖSS ifrån MATILDA!

prickarbla

Om du vill bli medlem och köpa en keps så tryck på bilden på Matilda så kommer du direkt till medlems formuläret eller keps beställningen.

För att lyssna på bandet Steget som Matilda spelar i så följ länken här under:

Steget – Förändrar Allting (Detta är en länk som kräver att du har Spotify.)