UTOPIA STIL

UTOPIA STIL 2012-05-30
PLATS: Rum För Ung Kultur i Lagerhuset, Herulins plats 1, Göteborg
DATUM & TID: Onsdag 30 maj kl 20.00 – 22.00

UTOPIA STIL – modevisning i samarbete med Myrorna under HBTQ festivalen. Pacific! står på scen, Kickan & Minken spelar skivor & ansvariga stylister för visningen är de fantastiska Henrik Silivius & Johanna Palmborg.

Kom, inspireras och häng med oss!

ARRANGÖR: Utopia, Rum För Ung Kultur, Grunden Media & Myrorna

Fri entré

Duon Pacific! från Göteborg gör soldränkt melodisk pop som passar perfekt till ljumma sommarkvällar. Pacific! har släppt skivor på det kultförklarade Moshi Moshi Records och har på senaste skivan Narcisus samarbetat med El Perro Del Mar.
För mer info: www.musicpacific.com

Henrik Silvius, sharp stylist och känd bloggare från Danmark. Har bland annat synts i Vice Magazine. Driver stylebloggen Where Fashion Is Fashion Is. Henriks visning på Lagerhuset har temat la ”high class 50-tal”, där vi får se ljusa pastellfärger stylat på ett innovativ sett. För mer info: http://wfifi.blogspot.se/

Johanna Palmborg, stylist från Göteborg, stylar drömska och innovativa kreationer. Palmborg uppskattar teman och att leka med mode utifrån kroppars olikheter. Temat för modevisningen för Utopia heter ”I am a Robot, I am Nature” och bygger på kontrasten mellan kroppens och naturens vildhet och teknologins stela uttryck.
För mer info: http://fetischforestetique.wordpress.com/

Kickan & Minken, Dj:s från Göteborg som levererar en blandning mellan fint och fult , göttigt blandat med nyttigt. Ledorden är ”No pretto”. Genrerna är house, elektro och pop.

Rum För Ung Kultur är Göteborgs stads egna arena för ung kultur där man har möjlighet att uppleva, skapa, visa upp och lära. Hur och vad beror på intressen, erfarenheter och möjligheter. Under HBTQ-festivalen bjuder Rum för ung kultur tillsammans med med bl a Elda, Hallongrottan, Sewing ain’t for sissies, Ingen Människa är Illegal, Dotterbolaget, Kvalitetsteatern och Utopia in till en mötesplats för alla oavsett könsidentitet, sexualitet och ålder. Förutom att erbjuda en kreativ och peppig plats under festivalveckan är förhoppningen också att kunna verka för fortsatta kontinuerliga möten och samarbeten av liknande slag. http://rumforungkultur.se/

Grunden Media är en vanlig arbetsplats med ovanliga arbetsmetoder där medarbetarna jobbar enligt LSS (lagen om stöd och service). Inom Grunden Media arbetar filmare, reportrar, designers och tekniker, och där det ställs höga krav på alla medarbetarna i verksamheten, som i sin tur blir en i arbetsprocessen. Grunden Media sänder bland annat radio, trycker sin egen tidning, gör filmer och musikvideos. http://www.grundenmedia.se/
Klicka HÄR för att besöka eventet på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *