Mode och mingel.

Veckan är snart slut och här kommer lite tips på bra saker. Denna veckan så hittade jag en blogg som var väldigt intressant och inspirerande. Jag gillar ju då modebloggar och bloggar i allmänhet.

”Where the fashion is” är en modeblogg som skrivs av Henrik Silvius. Henrik är väldigt intresserad av mode och jag gillar verkligen den stilen som visas på bloggen. Här är också en exklusive intervju med Henrik som Vice gjorde, intervju. (klicka på länken för att komma till intervjun!)

Jag passar även på att lobba lite för den 21 mars då Utopia kommer att vara på konstmuseet i  Göteborg! Det kommer att bli super och jag rekommenderar er att skriva in detta i era kalendrar direkt.

En flyer där det står om Utopias medverkan på Konsthallen den 21 mars

Trevlig Helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *