Hej Onsdag.

Hej.

Jag heter Hanna och är ny projektledare här på Utopia.

Innan jag jobbade här har jag jobbat som frilansande grafisk designer och mest gjort skivomslag till diverse band. Jag driver också sedan några år tillbaka mitt eget smyckesmärke där jag gör avantgardistiska smycken i textil och stål. Nu är jag ju här på Utopia och kommer vara Ikis sidekick. Just nu håller jag på att skriva olika slags rapporter och sammanställer framtida presentationsmaterial mm, mycket jobb framför datorn med andra ord. Det är i alla fall enormt kul att få vara en del av Utopia och jag hoppas vi ses framöver!

FAKTA
Smeknamn: Punk-Hanna, Hanuman
Födelsedag: 17 mars
Bor:  Göteborg
Arbete: projektledare på Utopia
Intressen: spela i mitt band, baka bröd, konst, musik och design, resa och plocka svamp.

FAVORIT…
Färg: olika nyanser av brunt
Plats: ön Hyppeln (Göteborgs norra skärgård)
Musik: folkrock, psykadelisk rock
Författare: Ursula Leguin
Djur: Hundar och skaldjur
Tvserie: Carnivale

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *