Sol och måndag

Så var det måndag igen. Det gick jättebra på Kollektivt Forum i lördags. Det var många olika grupper och nätverk som presenterade sig. Det var ganska mycket folk och det kändes som att alla lyssnade uppmärksamt när jag berättade om Utopia. Förutom Utopia så var bland annat Ingen människa är illegal där och ISM som jobbar med att hjälpa folk i Palestina. Alla hade mycket intressanta saker att säga. Tyvärr hann jag inte stanna så länge men det var ändå kul att jag kunde vara där en stund.

Sen så måste jag be er alla som stöttar Utopia att komma med idéer och förslag på vad vi ska hitta på den 14 maj på Utopiadagen. Vi har redan några grejer uppbokade men det finns fortfarande plats och tid till mycket annat. Vad vill just du göra på Utopiadagen? Är det något särskilt du skulle vilja se på kvällen? Hör av dig till oss! Vi är mer än tacksamma för all hjälp vi kan få. Och framförallt: sprid ordet. Säg till din mamma, kompisar, grannen, ja, alla ni känner att boka upp den här dagen så den blir riktigt grym!

Den 7 maj kommer Kulturungdom ha en stor happening på Storan. Kulturungdom presenterar heter dagen och på kvällen är det final för Musik Direkt. Vi kommer också vara med på ett hörn. Helt klart värt att kolla in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *