UTOPIA SÖKER: uppfinningsrik, pedagogisk & filmkunnig person!

Gillar du film, kan hantera en kamera och/eller redigeringsprogram och är pepp på att utveckla metoder så att alla kan göra film?

Vi söker dig som har arbetat med film och kan hantera antingen kameror eller redigeringsprogram (eller båda). Du är dessutom flexibel, kan leda en grupp på ett schysst sätt och gillar att fundera ut lösningar på saker. Till sysslorna hör också att vara med i planering, dokumentation och utvärdering av arbetet så detta bör du gilla. Men framförallt letar vi efter dig som tycker att film är ett fantastiskt uttryckssätt som alla borde få prova på. Troligtvis har du också insett att, som det ser ut nu, så kan inte alla skapa film även om de vill utan hindras av praktiska lösningar eller tråkiga attityder.

Tidsbegränsad timanställning, kvälls-/helgtid.

Skicka in din intresseanmälan redan nu och senast 5 september. En CV/meritförteckning och en liten text om varför du skulle vilja jobba med detta är vad vi behöver. Vi tar även gärna emot en länk eller dylikt som visar något du gjort.

Läs mer här: www.kulturungdom.se/utopia

eller hör av dig till maria@kulturungdom.se om du vill veta mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *