BLI MEDLEM OCH KÖP EN UTOPIAKEPS

bilden är en animation som rör sig som visar utopias svarta kepsar där det står hen, crip, lytt och adhd på i vit text.

Om du vill bli medlem mejla info(at)utopias.se

Som medlem är du med och stödjer Utopias viktiga arbete med att skapa ett bättre kulturliv för alla! Exakt vad du gör som medlem och hur aktiv du vill vara är helt upp till dig. Men som medlem kan du vara med och bestämma vad Utopia ska syssla med. Vilka frågor är viktiga att vi driver, i vilka sammanhang ska vi finnas och synas? Vilka personer ska sitta i Utopias styrelse? Det är du som medlem som bestämmer detta. Om du vill engagera dig mer som medlem eller om du har förslag på projekt eller events som du vill att Utopia ska hålla i så kan du maila till styrelsen på den gemensamma mailen styrelsen@utopias.se eller maila till info@utopias.se.

Att vara medlem är helt gratis men du kan som medlem köpa en keps.  Här kommer information hur du gör för att beställa en keps:

REDAN MEDLEM?

Kontakta oss på info@utopias.se om vad för keps du vill ha. Sätt in 250 kronor på bankgiro: 142-9208 och märk din inbetalning med ditt namn. Sen får du en keps hem till din brevlåda!

INFO OM KEPSARNA

bilden visar utopias fyra kepsar som det står hen, lytt , adhd och crip på med vit text. Kepsarna är svarta. I bakgrunden är det en gul färg.

VARFÖR STÅR DET HEN, CRIP, LYTT OCH ADHD PÅ UTOPIAS KEPSAR?

Utopia jobbar för en mångfald både i samhället och i kulturlivet. Med kepsarna vill vi ifrågasätta de normer i samhället som bestämmer om hur en ska vara, se ut och fungera. Att ha på sig en utopia keps är inte bara ett ställningstagande att ifrågasätta normer men får också människor i ens omgivning att tänka till.

DESIGN

Kepsen är i klassiskt snitt i grövre tyg, har en större skärm och krona med snapback (det vill säga att kepsen är reglerbar och passar de flesta)

MATERIAL

Materialet i kepsen består av 85% akryl, 15% Ull

STORLEK

Kepsarna är i Onesize = storleken passar alla. Storleken justeras med plastspänne.

HEN barnkeps – Utopias barnkepsar är reglerbara och passar från ca 1,5 års ålder till 10 års ålder. (49-57cm). Bäst passar kepsen på ett barn som har ca 53 cm runt huvudet. Kepsen har samma design och passform som vuxenstorlekarna. Barnet behöver inte bli medlem om hen inte vill. Det är du som målsman som blir medlem och fyller i dina uppgifter om medlemskapet. Om du som målsman redan är medlem hos oss och vill ha en hen-keps för barn, mejla oss på info@utopias.se

LEVERANS

Eftersom vi på Utopia arbetar på ideell basis så postar vi kepsar en till två gånger i veckan, hoppas ni har lite överseende att ni kanske får vänta en vecka på att ni får er keps.

TILLVERKNING

Våra kepsar trycks i Göteborg av ownlabel.se , Kepsarna är importerade från USA.